ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ SPRA – ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε μια σχέση αγάπης-μίσους με τα αθλητικά σουτιέν μας. Πρέπει να τα φορέσουμε, αλλά δεν είναι ακριβώς άνετα. Ε, λοιπόν, όχι πια. Το Spra μας, επαναπροσδιορίζει την κατηγορία αθλητικών σουτιέν! Θα αγαπήσετε τη νέα αυτή δημιουργία.

ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ (και με πραγματικά τέλεια εφαρμογή)

Ξεχάστε όσα γνωρίζετε για το αθλητικό σουτιέν και καλωσορίστε το Naked Running Spra. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για γυναίκες που θέλουν κάτι περισσότερο από το απλό αθλητικό σουτιέν (ναι, σας κοιτάζουμε!), Αυτό το σουτιέν απωθεί την υγρασία και δεν έχει καμία σχέση με κανένα απ’ όσα έχετε φορέσει στο παρελθόν και μεταφέρει όλα τα απαραίτητα για το τρέξιμο ενώ το φοράτε.

 

Ένα διαπνέον και δροσερό Γιλέκο

Το Spra διαθέτει χωρητικότητα μεταφοράς 2+ λίτρων, με ένα κυρίως πίσω μέρος για την αποθήκευση μπαστουνιών, ρούχων, φαγητού, ενυδάτωσης (χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μοντέλο φλασκί), τηλεφώνου και προβολέα κεφαλής. Οι ασφαλείς πλαϊνές τσέπες χωρούν μικρο-αντικείμενα και η μία περιλαμβάνει ένα μικρό κλιπ για κλειδιά και άλλα τιμαλφή. Ζυγίζει μόλις 85 γρ. και είναι κατασκευασμένο από ύφασμα Schoeller Coldblack® και Naked® Power Mesh στις πλευρές και στην πλάτη για μέγιστη δροσιά.

Θηλές για την σταθερότητα/κλείδωμα του σωλήνα υδροποσίας

Για όσους χρησιμοποιούν φλασκιά με σωλήνες υδροποσίας, έχουμε προσθέσει θηλές στο μπροστινό μέρος του Spra ώστε να κρατάει σταθερό τον σωλήνα. Κάθε τσέπη έχει κορδόνι για εύκολη πρόσβαση.

Ταιριάζει σε κάθε σώμα

Το Spra έχει σχεδιαστεί για χαμηλή έως μεσαία πρόσκρουση. Είναι μαλακό, χωρίς ραφές και επένδυση και διατίθεται σε 12 μεγέθη για την πιο ακριβή εφαρμογή.

Ασφαλέστερες διαδρομές

Όσοι φορούν Spra επωφελούνται από ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ανακλαστικά στοιχεία και σφυρίχτρα ασφαλείας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Τα γιλέκα τρεξίματος Naked® διατίθενται σε ευρύ φάσμα μεγεθών – από 1 έως 12 – ανάλογα με το πώς προτιμάτε να το φοράτε. Δείτε το βίντεό μας παρακάτω για το πώς να βρείτε το μέγεθος που ταιριάζει σε εσάς!

Απλά μετρήστε την φαρδύτερη περιφέρεια του στήθους σας και επιλέξτε το σωστό μέγεθος σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Εάν δεν είστε σίγουροι ή αν είστε μεταξύ μεγεθών, αυξήστε κατά ένα μέγεθος. Θυμηθείτε ότι εάν παραγγείλετε λάθος μέγεθος, μπορούμε πάντα να το ανταλλάξουμε με διαφορετικό, αρκεί να μην έχετε αφαιρέσει τις ετικέτες!

Φροντίδα για τα προϊόντα σας

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πλύνετε στο χέρι μόνο σε κρύο νερό και χρησιμοποιήστε ήπιο σαπούνι χεριών εάν πραγματικά χρειαστεί. Μην τα βάλετε σε στεγνωτήριο και μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό ρούχων. Απλά αφήστε να στεγνώσουν φυσικά και μην τα σιδερώνετε!