Mini Cart

Sale

Desoto Leg Coolers – Skin Cooler 90

Original price was: €54,95.Η τρέχουσα τιμή είναι: €40,00.

Η ίδια ιδέα που έχει κάνει τα Arm Coolers μας ένα από τα πιο καινοτόμα και αγαπημένα προϊόντα είναι τώρα διαθέσιμη για τα πόδια σας! Το Skin Cooler™ είναι ένα ειδικό υλικό που εκμεταλλεύεται την υγρασία για να προσφέρει πραγματικά ένα δροσιστικό αποτέλεσμα. Είναι εγγυημένο ότι θα σας κρατήσουν πιο δροσερούς στην προπόνηση και στους αγώνες από το να μην φοράτε τίποτα. Εάν δεν θεωρείτε ότι αυτό είναι αλήθεια, επιστρέψτε τα για πλήρη επιστροφή χρημάτων! 

ΟΔΗΓΙΕΣ: Είναι καλύτερο να βάλετε ολόκληρο το μπατζάκι στο πόδι σας, στη συνέχεια να το “σπρώξετε” αργά προς τα πάνω αντί να το τραβήξετε προς τα επάνω, στη συνέχεια, όταν έχει ανέβει πάνω από το γόνατο, τραβήξτε απαλά μέχρι το μηρό. Όταν το αφαιρείτε, “σπρώξτε” το προς τα κάτω χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τα δάχτυλα γύρω από το άνοιγμα του μηρού. 

Skin Cooler™ 90 Stretch υφασμάτινο, μπλοκάρει 90% τις ακτίνες UVB, διαπνέων, δροσερό, ελαστικό κράτημα στο άνω πόδι για να το κρατά στη θέση του. 

Skin Cooler 90™ 

Όταν το ανθρώπινο σώμα ζεσταίνεται, ιδρώνει για να κρυώσει. Στο παρελθόν, άλλες μάρκες προσπάθησαν να βοηθήσουν αυτή τη διαδικασία αναπτύσσοντας υφάσματα που απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα και επιταχύνουν την εξάτμιση. Για περισσότερα από 10 χρόνια τώρα, η De Soto έχει προχωρήσει αυτή την ιδέα ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας αυτήν την υγρασία για να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα ψύξης. Το Skin Cooler™ λειτουργεί με μια σειρά από πλέξεις σε ελαφρύ ύφασμα. Όταν αυτές οι πλέξεις τα βραχούν, απορροφούν την υγρασία και διογκώνονται, γεγονός που διαχέει τη θερμότητα κάνοντας το ύφασμα στο δέρμα σας πραγματικά πιο δροσερό. Το πόσο πιο δροσερό εξαρτάται από παράγοντες όπως η ροή αέρα, η υγρασία, η θερμοκρασία περιβάλλοντος και η θερμοκρασία υγρασίας. Όταν ιδρώνετε, η θερμοκρασία του ρούχου πέφτει και δημιουργεί μια πραγματική αίσθηση δροσιάς. Το Skin Cooler 90™ προσφέρει αυτό το δροσιστικό αποτέλεσμα ενώ προσφέρει ακόμα περισσότερη αντηλιακή προστασία. 

Τι κάνει λοιπόν το DE SOTO διαφορετικό; Η ίνα Skin Cooler έχει σχεδιαστεί για να δίνει την αίσθηση ότι είναι κατασκευασμένο από μετάξι ενώ είναι  φτιαγμένο μέσω της διαδικασίας Biomimicry, που επιτρέπει τη δημιουργία ενός πολύ υψηλού ποιότητας συνθετικό μετάξι. Θα σας κρατήσει δροσερό σε ζεστό καιρό και πιο δροσερό όταν είναι υγρό. Φορέστε το και θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση δροσιάς. Βρέξτε το και θα παρατηρήσετε πτώση της επιφανειακής θερμοκρασίας του δέρματος μεταξύ 7 και 10 βαθμών. 

Τα χρωματιστά υφάσματα ή τα τμήματα με λογότυπα επηρεάζουν την τεχνολογία ψύξης; Όχι! Θα παρατηρήσετε ότι το ύφασμα στο εσωτερικό είναι ολόλευκο παρά το εξωτερικό χρώμα ή τα λογότυπα του προϊόντος Skin Cooler Η διαδικασία εξάχνωσης που χρησιμοποιούμε για να τοποθετήσουμε λογότυπα ή χρώμα στο ύφασμά μας μετατρέπει το μελάνι σε αέριο που προσκολλάται μόνο στο εξωτερικό του υφάσματος . Επομένως, αυτό το μελάνι δεν είναι απορροφητικό και δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο την τεχνική ακεραιότητα του προϊόντος. Τα χρωματιστά μέρη των προϊόντων θα σας κρατήσουν το ίδιο δροσερό με το λευκό. 

Σημείωση: Κανένα ρούχο δεν πρέπει ποτέ να γίνεται υποκατάστατο, γι’ αυτό σας συνιστούμε πάντα να φοράτε αντηλιακό κάτω από αυτά και όλα τα προϊόντα. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η βαθμολογία ενός αντηλιακού (όποια μάρκα και αν επιλέξετε) SPF/UPF αναφέρεται μόνο στην ικανότητά του να προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVB. Επειδή γνωρίζουμε ότι η βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA μπορεί να είναι εξίσου ύπουλη, είναι απαραίτητο για την υγεία του δέρματός σας να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό που περιέχει τα προστατευτικά από την UVA συστατικά του διοξειδίου του τιτανίου ή του οξειδίου του ψευδαργύρου. 

Size Chart

Χρώμα

Μέγεθος (ρουχισμός)

Clear
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ
Translate »
Size chart
SIZING INFORMATION 

Length – Laying Flat
Top Opening
Small 21″ (53 cm) 14.5″ (37 cm)
Medium 23″ (58 cm) 16″ (41 cm)
Large 25″ (63.5 cm) 17.5″ (44.5 cm)