Mini Cart

Sale

Desoto Arm Coolers™ – Skin Cooler 90

Original price was: €40,95.Η τρέχουσα τιμή είναι: €30,00.

Εφεύραμε τα μανίκια Skin Cooler 90 που φοριούνται τις ζεστές μέρες για να σας κρατούν δροσερούς και να σας προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες UVB. 

Μέγεθος: Ανατρέξτε στον πίνακα μεγεθών για καθοδήγηση σχετικά με το μέγεθος.  

Τύπος εφαρμογής: Συμπιεστικό 

Σημείωση: Μην υποθέτετε το μέγεθός σας, χρησιμοποιήστε τον πίνακα μεγεθών της εταιρείας και εάν έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. 

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: 

  • Το ύφασμα Skin Cooler 90™, είναι απαλό δίπλα στο δέρμα και διαπνέων. 
  • Το ύφασμα μπλοκάρει κατά 90% τις ακτίνες UVB και παρέχει μια αίσθηση δροσιάς όταν είναι βρεγμένο 
  • Ελαστικό στους βραχίονες για να τους κρατά στη θέση τους 
  • Ανακλαστικά λογότυπα για αυξημένη ορατότητα σε χαμηλό φωτισμό 
  • Μας μιμούνται συχνά. Θυμηθείτε ότι μόνο και μόνο επειδή είναι λευκό, δεν σημαίνει ότι το ύφασμα θα σας δροσίσει.  

 

ΟΔΗΓΙΕΣ: Είναι καλύτερο να βάλετε ολόκληρο το μανίκι στον καρπό σας, στη συνέχεια να «σπρώξετε» αργά το μανίκι προς τα πάνω αντί να το τραβήξετε προς τα επάνω, και μετά μια φορά πάνω από τον αγκώνα, τραβήξτε απαλά προς τα πάνω μέχρι τον δικέφαλο μυ. Όταν το αφαιρείτε, «σπρώξτε» το μανίκι προς τα κάτω χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τα δάχτυλα γύρω από το άνοιγμα του δικεφάλου. 

Τι κάνει λοιπόν το DE SOTO διαφορετικό; Η ίνα Skin Cooler έχει σχεδιαστεί για να δίνει την αίσθηση ότι είναι κατασκευασμένο από μετάξι ενώ είναι  φτιαγμένο μέσω της διαδικασίας Biomimicry, που επιτρέπει τη δημιουργία ενός πολύ υψηλού ποιότητας συνθετικό μετάξι. Θα σας κρατήσει δροσερό σε ζεστό καιρό και πιο δροσερό όταν είναι υγρό. Φορέστε το και θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση δροσιάς. Βρέξτε το και θα παρατηρήσετε πτώση της επιφανειακής θερμοκρασίας του δέρματος μεταξύ 7 και 10 βαθμών. 

Τα χρωματιστά υφάσματα ή τα τμήματα με λογότυπα επηρεάζουν την τεχνολογία ψύξης; Όχι! Θα παρατηρήσετε ότι το ύφασμα στο εσωτερικό είναι ολόλευκο παρά το εξωτερικό χρώμα ή τα λογότυπα του προϊόντος Skin Cooler Η διαδικασία εξάχνωσης που χρησιμοποιούμε για να τοποθετήσουμε λογότυπα ή χρώμα στο ύφασμά μας μετατρέπει το μελάνι σε αέριο που προσκολλάται μόνο στο εξωτερικό του υφάσματος . Επομένως, αυτό το μελάνι δεν είναι απορροφητικό και δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο την τεχνική ακεραιότητα του προϊόντος. Τα χρωματιστά μέρη των προϊόντων θα σας κρατήσουν το ίδιο δροσερό με το λευκό. 

Σημείωση: Κανένα ρούχο δεν πρέπει ποτέ να γίνεται υποκατάστατο, γι’ αυτό σας συνιστούμε πάντα να φοράτε αντηλιακό κάτω από αυτά και όλα τα προϊόντα. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η βαθμολογία ενός αντηλιακού (όποια μάρκα και αν επιλέξετε) SPF/UPF αναφέρεται μόνο στην ικανότητά του να προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVB. Επειδή γνωρίζουμε ότι η βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA μπορεί να είναι εξίσου ύπουλη, είναι απαραίτητο για την υγεία του δέρματός σας να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό που περιέχει τα προστατευτικά από την UVA συστατικά του διοξειδίου του τιτανίου ή του οξειδίου του ψευδαργύρου. 

Size Chart

Χρώμα

Μέγεθος (ρουχισμός)

Clear
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ
Translate »
Size chart
SIZING INFORMATION 

 

Length – Laying Flat
Top Opening
X-Small 15.5″ (39.37 cm) 9″ (22.86 cm)
Small 16.5″ (41.91 cm) 9.5″ (24.13 cm)
Medium 17.5″ (44.45 cm) 11″ (27.94 cm)
Large 18.5″ (46.99 cm) 12.5″ (31.75cm)
X-Large 19.5″ (49.53 cm) 14″ (35.56 cm)